mandag den 29. september 2014

Cashmire Crush


Er det bare mig eller er det mega koldt udenfor for tiden? Var det ikke lige sommer? Det er det åbentbart ikke mere, og jeg tror rigtigt at efteråret er ved at være her. I takt med at træerne smider bladene er det måske også på tide at vi smider sommertøjet og kryber i noget varmere. Og hvorfor ikke kashmir?

Findes der noget som er rarere at have på end kashmir? Mit svar er nej. Jeg er ret overfølsom for ting der kradser, og derfor rimer kashmir også på velbehag i mine ører. Elsker vi ikke alle, at trække i en sweater (eller cardigan), når kulden er ved at tage over? Det gør jeg i hvert fald. Og især når sweateren er blød. Jeg hader tanken om at tage en trøje overhovedet der er lavet af kunststof fordi jeg føler at det er plastik, men jeg elsker det bløde i kunststoffet. Derfor er har jeg lidt af et kashmir crush. Jeg slider (bogstaveligt talt) alle mine kasmir ting ned. Min sidste cardigan har to store huller på hver albue, og kanterne er helt flænset. Så det er vidst på tide at den bliver erstattet.

Jeg har været udkig efter alle former for kashmir, og ovenfor ser i mine favoritter. Kashmir (ligesom alt andet tøj) svinger meget i pris, men er generelt et ret dyrt materiale. De store Highstreet-kæder som H&M og Zara har igennem den senere tid eksperimenteret med det bløde tekstil, og det resulterer også i at kashmir produkterne bliver væsentlig mere overkommelige i pris. Så er der selvfølgelig mærkerne der er specialister i kashmir som Jardin des Orange og LALA Berlin m.f., som sørger for de dyrere varer og tømme vores kreditkort haha.

Cashmire-love    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar